PC

GOG nudi popuste za klasike kompanije Square Enix

U najnovijoj nedeljnoj akciji prodavnica Good Old Games(GOG), nudi čak 29 Square Enix klasika po 75% nižoj ceni.

U ponudi se nalaze Deux Ex igre iz 2000. i 2003. godine, Tomb Raider 1,2,3, Tomb Raider: The Angel of Darkness, Tomb Raider: The Last Revelation + Chronicles, prva tri dela Hitmena, Legacy of Kain igre, originalna Thief trilogija, i drugi naslovi koji vas očekuju na ovom linku.

Cena igara u rangira između 1.29€ i 2.19€, dok je GOG za kupce koji se odluče na kupovinu svih igara spremio 80% popusta, što ukupnu cenu spušta na samo 38.21 evra.

Savršena akcija za svakoga ko želi da se priseti nekih legendarnih naslova kompanije Square Enix, i trajaće do 4. septembra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top