PLAY! ; PLAY! Zine

GOG tokom Piñata Madness akcije donosi velika sniženja!

Sa početkom nove radne nedelje, na GOG platformi je počela i nova, veoma interesantna akcija, nazvana Piñata Madness sa preko 100 igara na sniženju.

Ova akcija nije ista kao i “klasične”, gde vidite željenu igru na sniženju i jednostavno je kupite, već po ceni od 2,69€ kupujete jednu pinjatu koju potom razbijate i dobijate jednu od sto igara u ponudi.

Od ponuđenih igara, najjeftinija košta 6€, dok najvrednije, a ujedno i najskuplje, koštaju čak 45€, tu spadaju igre: Saints Row 4, Shadow Warrior 2, Pillars of Eternity, Victor Vran i druge. Takođe ne postoji mogućnost dobijanja duplikata, odnosno igara koje se već nalaze u vašoj biblioteci, što zvuči mnogo bolje od ponuda sa nasumičnim Steam ključevima.

Ako ne volite da se kockate, GOG je za vas pripremio besplatnu kopiju igre Deadlight: Directors Cut, horor igru preživljavanja, koja dosta liči na klasične sidescrolling platformere iz devedesetih godina.

Pinjata ludilo traje do 21. avgusta, a pinjate se mogu razbijati i nedelju dana nakon završetka akcije, dok će Deadlight biti dostupan do 16. avgusta.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!