PLAY! ; PLAY! Zine

GTA 5 je još bliži fotorealizmu uz NaturalVision Remastered mod

Ako i vi kao i vaš autor pronalazite više zabave u modovanju igre kao što je Grand Theft Auto 5 nego u samom igranju, onda će ovo biti fantastične vesti za vas. NaturalVision, jedan od najpopularnijih modova koji igri daruje novi i ulepšani život, je dobio Remastered verziju koja će vas primorati da se ozbiljno zapitate – Da li je ovo GTA 5, ili slika iz stvarnog života?

Ovaj mod je potpuno prerađen sa brojnim ispravkama u ambijentalnim bojama, vremenskim prilikama i osvetljenju. Kreator moda, Razed, je u ovaj proces uložio preko 1200 sati tokom 6 meseci, a tokom tog perioda on je pregledao preko 40 sati video sadržaja i na stotine fotografija kako bi GTA 5 što više ličio na okruženje južne Kalifornije.

“Estetika iza NaturalVision Remastered je inspirisana od strane Forza Horizon 3, Watch Dogs, GTA IV i drugih naslova. Brojni ambijentalni detalji su uzeti iz tih naslova i reprodukovani u Grand Theft Auto 5”, naveo je Razed.

Mod je besplatan za preuzimanje sa sajta gta5-mods, proces instalacije je jednostavan i jedino vam je potreban moderski alat OpenIV i VisualV, a najbolje od svega je to što Natural Vision Remastered skoro uopšte neće uticati na vaš sadašnji broj sličica u sekundi.

Pogledajte trejler i snimke ekrana:

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!