PC

GTA 5 je još bliži fotorealizmu uz NaturalVision Remastered mod

Ako i vi kao i vaš autor pronalazite više zabave u modovanju igre kao što je Grand Theft Auto 5 nego u samom igranju, onda će ovo biti fantastične vesti za vas. NaturalVision, jedan od najpopularnijih modova koji igri daruje novi i ulepšani život, je dobio Remastered verziju koja će vas primorati da se ozbiljno zapitate – Da li je ovo GTA 5, ili slika iz stvarnog života?

Ovaj mod je potpuno prerađen sa brojnim ispravkama u ambijentalnim bojama, vremenskim prilikama i osvetljenju. Kreator moda, Razed, je u ovaj proces uložio preko 1200 sati tokom 6 meseci, a tokom tog perioda on je pregledao preko 40 sati video sadržaja i na stotine fotografija kako bi GTA 5 što više ličio na okruženje južne Kalifornije.

“Estetika iza NaturalVision Remastered je inspirisana od strane Forza Horizon 3, Watch Dogs, GTA IV i drugih naslova. Brojni ambijentalni detalji su uzeti iz tih naslova i reprodukovani u Grand Theft Auto 5”, naveo je Razed.

Mod je besplatan za preuzimanje sa sajta gta5-mods, proces instalacije je jednostavan i jedino vam je potreban moderski alat OpenIV i VisualV, a najbolje od svega je to što Natural Vision Remastered skoro uopšte neće uticati na vaš sadašnji broj sličica u sekundi.

Pogledajte trejler i snimke ekrana:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top