PC

Hollow Knight dobio besplatni DLC

Hollow Knight, simpatični ali mračni platformer sa šmekom Metroid igara, od danas dobija prvi DLC dodatak, nazvan Hidden Dreams, i potpuno je besplatan za sve igrače.

Ova igra je ostvarila svoje finansiranje preko Kickstartera i na tržištu se našla u februaru, i pruža fantastičnu ručno rađenu 2D animaciju. Kroz gejmplej susrećete se sa gomilom karaktera, i imate prilike da se borite protiv 130 neprijatelja, i provedete sate i sate u istraživanju.

Hidden Dreams DLC donosi dosta novog sadržaja za uživanje, ali i ispravke tehničkih problema. Dostupna su dva nova bossa, koja su veoma teška, novi apgrejd naziva Dreamgate, koji će omogućiti brzo putovanje kroz mapu, i novu muziku, koja je glavni element ovog naslova. A otkrivena je i nova Stag stanica, koja omogućava podzemno putovanje.

DLC dodatak ne morate ručno preuzimati, pošto se dolazi kao obični apdejt, i zauzima 0ko 200 megabajta.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top