PLAY! ; PLAY! Zine

Humble Bundle nudi besplatne kopije Pony Island i prve epizode Space Pilgrim igre

Humble Bundle je pripremio novu kolekciju igara za čiju kupovinu vi određujete iznos, ali takođe nudi i dve igre potpuno besplatno – Pony Island i Space Pilgrim Episode I: Alfa Centauri.

Pony Island je igra sa brojnim pozitivnim ocenama, i ona pruža iskustvo rešavanja zagonetki, dok ste zarobljeni u pokvarenoj arkadnoj mašini koju je kreirao sam Đavo. Kreator igre je nezavisni programer Danijel Mulins.

Space Pilgrim Episode I: Alfa Centauri je point-and-click avantura u kojoj igrači prate avanture Gejl, u istraživanju univerzuma, sve ovo je praćeno odličnim narativom i humorom. Pilgrim takođe ima veliki broj pozitivnih ocena, i deo je sage od 4 epizode.

Preuzimanje igara je jednostavno, potrebno je posetiti ovu stranicu potom skrolujte naniže dok ne naiđete na polje za unos vaše mejl adrese, i ubrzo nakon toga će vam na mejl stići poruka sa linkom koji će vam pružiti opcije za direktno preuzimanje ili preko torent aplikacije.

Tu su naravno i dva paketa igara, za prvi možete minimalno izdvojiti jedan dolar i dobijate Geometry Dash, Pony Island, Oh…Sir!! The Insult Simulator, i sve četiri epizode Space Pilgrima. Drugi paket za samo 3 dolara, pruža Town of Salem, Who’s Your Daddy, hack_me 1 i 2, Devil Daggers i Oh…Sir! The Hollywood Roast.

Igre koje možete besplatno preuzeti su dosta interesantne i pružiće vam dobrih nekoliko sati zabave, a akcija traje još 13 dana.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!