PLAY! ; PLAY! Zine

IeSF 2017: Tekken 7 kvalifikacije za našeg predstavnika u Koreji

Ove godine se u Busanu održava deveto po redu International e-Sports Federation takmičenje od 8. do 12. novembra. Već je određen srpski predstavnik za League of Legends (SBB esports pobedom u trećoj sezoni Fortuna Championship Seriesa), a sada želimo da najavimo da su kvalifikacije otvorene i za Tekken 7.

Kvalifikacioni turnir će se održati 12. avgusta u Immo Centru s početkom u 11 časova, u organizaciji SESA i Klan RUR.

Tekken se vraća na repertoar IeSF-a po prvi put nakon 2014. Naša reprezentacija je tada ostvarila sjajan rezultat osvojivši četvrto mesto u muškoj i drugo mesto u ženskoj konkurenciji, a mi se nadamo da će i sa novim Tekkenom stići i novi uspesi.

Što se tiče samog turnira, igraće se grupna faza kao i double elimination sa 8 najboljih igrača. Sva ostala pravila možete pogledati ovde.

Najbolji na turniru će sebi obezbediti put u Busan gde će predstavljati Srbiju, dok će ostalima biti obezbeđene robne nagrade.

Ukoliko želite da se oprobate sa najboljim fajterima Srbije, ili mislite da ste dovoljno dobri da nas baš Vi predstavljate u Koreji, prijavite se! Sve o načinu prijave možete pronaći prateći ovaj link.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!