Mobile

Minecraft apdejt koji će omogućiti međuplatformsko igranje dostupan za beta testiranje

Međuplatformsko igranje je sve bliže i bliže, pošto je apdejt koji donosi tu opciju ušao u fazu beta testiranja za Windows računare i Android.

Ako želite da budete beta tester za Windows 10 i Xbox One, potrebno je samo da posedujete digitalnu verziju igre, i da imate instaliranu Insider Hub aplikaciju, u kojoj ćete moći da se pridružite Minecraft beti. Što se tiče Android korisnika, oni pored posedovanja igre na Play prodavnici treba da se putem ovog linka prijave za beta testiranje.

Podsećamo vas da će međuplatformsko igranje pored PC-a i mobilnih uređaja biti dostupno i za Nintendo Switch konzolu, dok je kompanija Sony odbila ovakvu vrstu saradnje za četvrto izdanje svoje konzole., zbog mlađe populacije, apsurdno, zar ne?

Ovo ažuriranje naziva, The Better Together, donosi i neke nove dodatke. Tu su vatrometi, baneri, papagaji, How To Play ekran, nova pravila, osvežen ekran za učitavanje igre koji pruža zanimljive savete, i još dosta toga.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top