PC

Najavljen Age of Empires IV

Konačno dobijamo četvrti nastavak originalnog serijala Age of Empires igara, i to nakon 12 godina(kako vreme leti). Fantastičnu novost nam je otkrio Majkrosoft, u čijem se vlasništvu ova franšiza nalazi.

Za kreiranje Age of Empires IV zadužen je studio Relic Entertainment, koji ima ogromno iskustvo u izradi strategija u realnom vremenu. Relic nam je doneo Warhammer 40,000: Dawn of War igre, Company of Heroes i Homeworld. Dok je na prethodna tri dela je radio studio Ensemble.

Age of Empires IV će izaći za Windows 1o operativne sisteme, ali nije poznato kada. Danas je otkriveno da 19. oktobra izlazi Age of Empires: Definitive edicija, odnosno, remaster originalne igre iz 1997. godine.

Ispod možete pogledati trejler sa najavom, u kojem je period od uspona čovečanstva do modernog doba prikazan prelepom konceptualnom umetnošću.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top