PLAY! ; PLAY! Zine

NaturalVision Remastered uz novi apdejt čini GTA 5 još lepšim

Početkom meseca smo pisali o remasterovanoj verziji NaturalVision moda, koji je doneo veliki broj poboljšanja i grafičkih novina i Grand Theft Auto doveo na korak do fotorealizma.

Ali Razed, kreator modifikacije, nije tu stao, već je nastavio sa radom. Tako da je sada za preuzimanje dostupna nova verzija, koja donosi još usavršeniji grafički prikaz.

Uz nove dodatke večeri u Los Santosu su postale svetlije, farovi automobila sada svetle na većoj udaljenosti, policijska vozila imaju poboljšana svetla, tu je i podešavanje koje uklanja blještanje svetlosti koje se normalno pokazuje tokom igranja iz perspektive trećeg lica.

Udari gromova su potpuno prepravljeni i sada izgledaju prirodnije, senke tokom prolaska ispod mostova i drugih objekata su mračnije nego u vanilla verziji, a tu je još i podešavanja uglavnom vezanih za osvetljenje i prikazivanje objekata u različitim vremenskim uslovima.

Iako na papiru ne izgleda kao nešto bitno, ali apdejt moda zaista čini GTA 5 živopisnijim nego pre. Ako još uvek niste isprobali Natural Vision Remastered, ili novu verziju, možete ga preuzeti sa sajta gta5-mods, a ispod vas očekuje par slika iz igre koje će vam prikazati šta možete očekivati.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!