PC

Nova ekspanzija za No Man’s Sky donosi dugo očekivani multiplejer mod i preko 30 sati kampanje

Nije mnogo prošlo od kako su ljudi iz Hello Gamesa najavili da ove nedelje stiže besplatna ekspanzija, a već sada je Atlas Rises dostupan za preuzimanje, i donosi veliki broj dugo očekivanih novina, među kojima se nalaze 30 sati nove priče, još lepši izgled uz teksture visoke rezlucije i (konačno) multiplejer mod.

Sinplejer kampanja dolazi sa quest sistemom i granajućom pričom i novom međuplanetarnom rasom, takođe kroz priču igrači će otkrivati brojne tajne koje postoje u igri.

Konačno ali nadamo se ne i prekasno, multiplejer je tu, i pruža kooperativno igranje za do 16 igrača, koji zajedno mogu istraživati svemir i komunicirati međusobno. Tokom zajedničkih avantura, igrači će ostale saborce videti ne kao obične karaktere, već kao plutajuće orbite, možda će ovo razočarati neke, ali je ipak ogroman korak napred. Kao što je već poznato na svaki igrač svoje putovanje započinje na drugačijoj lokaciji, stoga je razvojni tim olakšao susrete sa drugim igračima dodavanjem portala za brzo putovanje na željenu ili nasumičnu planetu.

Atlas Rises donosi i novu mapu galaksije, koja sada pruža informacije o bogatstvima, konfliktima, ekonomiji, i vrsti života, na svakoj planeti, koje će biti još raznovrsnije. Na planetama je moguće istraživati i srušene letelice.

Letenje u No Man’s Sky je takođe poboljšano, i pruža mnogo bolje ali i kompleksnije iskustvo bitaka i samog letenja.

Ova ekspanzija, iako nazvana patch 1.3, donosi veliki broj veoma bitnih dodataka i zakrpi, kompletnu listu možete pročitati ovde, i željno iščekujemo da vidimo šta će zaposleni u Hello Games studiju još novo implementirati vrednim radom i željom da isprave stvari.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top