PLAY! ; PLAY! Zine

Novi Skyrim mod vam omogućava da se potučete sa bilo kim

Originalna i specijalna edicija igre The Elder Scrolls V: Skyrim su postale bogatije za još jedan mod, imena Draw – A dueling mod koji vam omogućava da bilo kog karaktera(NPC) izazovete na časnu borbu, odnosno duel.

Motivacija za kreiranje ovog moda jesu reči Rogvira, Nord ratnika čija je poslednja želja bila da fer dueli postanu tradicija u Skyrimu. Pozivanje NPC-a na duel je veoma prosto, i vrši se preko shouts sistema. Osoba izazvana na dvoboj će prihvatiti vaš poziv samo ako ima negativan odnos sa vama, i kada se vaš poziv prihvati, borba može da počne.

Borba se odvija po sistemu jedan na jedan, sa oružjem ili golim rukama, i neće je ometati saveznici vašeg neprijatelja, a kada nivo zdravlja jednog od učesnika duela padne ispod 20%, oni padaju u nesvest, i to označava pobedu onog ko ostane na nogama. Ako ste vi pobednik imate dve mogućnosti, da ubijete poraženog ili ga poštedite, ali ćete vi uvek biti pošteđeni od strane neprijatelja. Ponekad se može desiti da neki od učesnika duela i pogine, ako se nanese šteta veća od preostalog zdravlja, “I to je fer, ljudi ginu u borbama“, rekao je Gobbac, kreator ove modifikacije.

Ako vam se neki od stanovnika provincije Skyrim žestoko zamerio(sigurno je i više njih), eto vam prave prilike da im vratite milo za drago. Mod je dostupan u verzijama za originalnu igru, specijalnu ediciju i za Xbox One konzolu.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!