PC

Novi video za Wolfenstein 2: The New Colossus nam prikazuje nove, ali i stare likove iz prethodnih delova

Nakon par videa, koji prikazuju kako izgleda američko društvo pod okriljem nacističke armije, došao je red da upoznamo nove karaktere, ali i one dobro poznate, koje ćemo gledati u Wolfenstein 2: The New Colossus.

Na Blazkovićevoj strani se nalazi Anja, koja nosi njegovo dete, a povratak doživljava i poznati pokret otpora iz prvog dela igre, Kreisau Circle, sa brojnim haotučnim i urnebesnim karakterima, od već poznatih, tu su Max Hass, Bombate, Set Rot.

Među novim likovima se nalazi Horton, koji vodi pokret otpora u Nju Orleansu, kao i Grejs, vođa revolucionarnog fronta na Menhetnu.

Svoj povratak doživljavaju i Fergus i Vajat, a od njih dvojice igrači moraju da izaberu jednog, koji će ih pratiti kroz igru.

Ali ulice gradova nisu nimalo bezbedne, zato što Frau Engel ima veliku želju da se Blazkovića reši jednom za svagda, u tome joj pomaže leteća tvrđava, Ausmerzer.

Wolfenstein 2: The New Colossus za PC, PS4 i Xbox One izlazi 27. oktobra, a mi se nadamo da će nam Bethesda u međuvremenu otkriti još detalja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top