PC

Objavljeni sistemski zahtevi za South Park: The Fractured But Whole

South Park: The Fractured But Whole je dosta dugo vremena proveo u fazi razvoja i susreo se i sa nekoliko pomeranja datuma izlaska, ali je na ovogodišnjem E3 sajmu Ubisoft objavio i dugo očekivani i konačni datum izlaska, 17. oktobar. Stoga je sada razvojni studio objavio i listu sistemskih zahteva za pokretanje ove igre.

Minimalna konfiguracija za pokretanje novog South Park naslova u rezoluciji 1280×720 piksela sa 60 sličica u sekundi i niskim detaljima je:

  • Procesor: Intel Core i5 2400 ili AMD FX-4320
  • RAM: 6GB
  • Grafička kartica: Nvidia GeForce GTX 560Ti ili AMD Radeon HD 7850

 

A kako bi igrali u Full HD rezoluciji sa 60 frejmova u sekundi potrebni su vam:

  • Procesor: Intel Core i5-4690k ili AMD FX-8350
  • RAM: 8 GB sistemske memorije
  • Grafička kartica: Nvidia GeForce GTX 67o ili AMD Radeon R9 280x

The Fractured But Whole će pružiti duplo više sadržaja od prethodnika, a vođe projekta su sami kreatori South Park serije, Met Stoun i Trej Parker. Pored verzije za računare, 17. oktobra na tržište izlaze i verzije za Playstation 4 i Xbox One konzole.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top