Mobile

Paladins, besplatna FPS multiplejer igra, stiže na mobilne uređaje

Sve većem trendu kreiranja sličnih igara za mobilne uređaje, nakon njihovog uspeha na računarima i konzolama, pridružuje se i studio Hi-Rez, koji je najavio Paladins Strike, po uzoru na svoju besplatnu hero pucačinu Paladins.

Svi elementi MOBA žanra su prisutni, i cilj svakog meča je ostao isti, kontrolisanje određenog dela mape. Pred igračima je 15 heroja, sa svim sposobnostima iz “pune” igre, a razvojni tim je najavio dodavanje još većeg broja heroja kako vreme bude odmicalo. Mečevi će se odvijati u formatu 5 na 5, po principu multiplejera u realom vremenu.

Za sada nije poznat tačan datum izlaska za Android i iOS uređaje, ali ako ste fan Paladinsa, ili vam jednostavno ova mobilna igra deluje zanimljivo, imate prilike da se prijavite za učešće u alfa testiranju, koje je potpuno besplatno.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top