PlayStation 3

Playstation Plus – besplatne igre za Septembar

Počeo je septembar, prvi jesenji mesec, sa čijim početkom dolaze i nove besplatne igre za pretplatnike Playstation Plus servisa.

U ponudi za Playtation 4 vlasnike se nalaze inFamous Second Son, superherojska avantura, Chilld of Light, prelepa RPG avantura, a kao bonus Soni je dodao i RIGS Mechanised Combat League, interesantni PS VR naslov, koji čini spoj sportskog nadmetanja i pucačine.

Pretplatnici PS Plus servisa sa Playstation 3 konzolom tokom septembra imaju prilike da  uživaju u Truck Racer i Handball 2016. A oni koji poseduju PS Vita, će ovog meseca moći da ugrabe We Are Doomed pucačinu, i Hatoful Boyfriend, simulator upoznavanja, i za obe igre važi cross-buy za PS4.

Sve igre u ponudi za tekući mesec se nalaze na nalogu pretplatnika dok ne otkaže pretplatu. Ponuda igara je ovog meseca dosta slaba, čak slabija od one iz prethodnih meseci, što je verovatno zbog izlaska mnogih AAA naslova u septembru.

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top