PLAY! ; PLAY! Zine

Pro Witcher 3 mod Geralta pretvara u sportistu

The Witcher 3 je igra sa velikim otvorenim svetom, gde je za normalno putovanje od tačke A do tačke B potrebno dosta vremena. Putovanje su ubrzali znakovi za brzo putovanje, ali su se igrači suočavali sa ekranom učitavanja.

Najnovija kolekcija modova, kreatora eutiriona, vam pruža brže putovanje i uživanje u lepoti igre, tako što Geralta pretvara u profesionalnog skejtera i snažnog plivača.

Slide Everywhere mod, Geraltu pruža mogućnost, kako mu i ime kaže, klizanja na bilo kojoj površini, tako da izgleda kao da vozi skejtbord. Za aktiviranje ovog dodatka potrebno je držati space taster pri doskoku. Tokom klizanja moguće je i preskakanje prepreka, ali se i dalje primenjuje šteta koja se nanosi pri padu, kao i u vanila verziji igre.

Mod koji pruža brže plivanje predstavlja promenu u animaciji, a tu je i Killer Whale napitak koji daje veliku brzinu. Direktno kretanje prevladava animacije translacije i rotacije karaktera.

Kao dodatak tu je i mod koji pruža predviđanje Geraltovih napada, koji daje sasvim novi element borbi, u kojoj se sada koristi normalno kretanje umesto onog predviđenog za borbu, a u zavisnosti od akcije(izbegavanja napada, garda) možete izabrati prigodan i efektivan napad.

Pro Witcher 3 možete preuzeti sa sajta nexus mods.

 

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!