PC

Pro Witcher 3 mod Geralta pretvara u sportistu

The Witcher 3 je igra sa velikim otvorenim svetom, gde je za normalno putovanje od tačke A do tačke B potrebno dosta vremena. Putovanje su ubrzali znakovi za brzo putovanje, ali su se igrači suočavali sa ekranom učitavanja.

Najnovija kolekcija modova, kreatora eutiriona, vam pruža brže putovanje i uživanje u lepoti igre, tako što Geralta pretvara u profesionalnog skejtera i snažnog plivača.

Slide Everywhere mod, Geraltu pruža mogućnost, kako mu i ime kaže, klizanja na bilo kojoj površini, tako da izgleda kao da vozi skejtbord. Za aktiviranje ovog dodatka potrebno je držati space taster pri doskoku. Tokom klizanja moguće je i preskakanje prepreka, ali se i dalje primenjuje šteta koja se nanosi pri padu, kao i u vanila verziji igre.

Mod koji pruža brže plivanje predstavlja promenu u animaciji, a tu je i Killer Whale napitak koji daje veliku brzinu. Direktno kretanje prevladava animacije translacije i rotacije karaktera.

Kao dodatak tu je i mod koji pruža predviđanje Geraltovih napada, koji daje sasvim novi element borbi, u kojoj se sada koristi normalno kretanje umesto onog predviđenog za borbu, a u zavisnosti od akcije(izbegavanja napada, garda) možete izabrati prigodan i efektivan napad.

Pro Witcher 3 možete preuzeti sa sajta nexus mods.

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top