PC

Pure Farming 2018 dobio novi datum izlaska i trejler

Studio Techland vredno radi na novom naslovu u žanru simulatora poljoprivrednog života i pored toga što je nakon najave Pure Farminga od strane razvojnog studija usledio period zatišja sa gotovo nikakvim novostima osim odlaganja datuma izlaska.

Sada imamo novi i nadamo se konačni datum izlaska za PC, Playstation 4 i Xbox One, 13. mart 2018. godine, a tu je i potpuno novi trejler pripremljen za Gamescom sajam, koji pored prikazivanja gejmpleja i kakva mehanizacija očekuje igrače, pruža uvid u mnogobrojne lokacije na kojima se može raditi.

Tu su polja maslinovog drveta u Italiji, plantaže kafe u Komlumbiji, Montana – “Srce američke poljoprivrede”, i Japan kao zemlja sa puno trešnjinog cveta. Kao bonus za prednaručivanje dobija se Bavarija, koja, ako možemo suditi po trejleru donosi iskustvo uzgajanja ovaca.

Pure Farming 2018 pruža veliki broj licenciranih vozila, a Techland je za igru najavio i tri međusobno potpuno različita moda, koja će privući i veterane i novajlije u žanru simulacije. Pored standardnih aktivnosti na polju, i uzgajanju stoke, tu je produkcija zelene energije, uzgajanje voćaka i rad u garaži i staklenicima.

Ispod možete pogledati trejler sa interesantnim kantri vajbom, kao i par fotografija iz same igre.

Pure Farming 2018 #9

Pure Farming 2018 #19

Pure Farming 2018 #4

Pure Farming 2018 #3

Pure Farming 2018 #16

Pure Farming 2018 #12

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top