PC

Raiders of the Broken Planet izlazi 22. septembra, uvodna misija besplatna

MercurySteam, studio koji nam je doneo Castlevania: Lords of the Shadow trilogiju, sa ponosom najavljuje novu nezavisnu igru, na kojoj radi već duže vreme, Raiders of the Broken Planet.

Raidersi izlaze 22. septembra za PC, Playstation 4 i Xbox One platforme u vidu prologa, koji će biti potpuno besplatan za preuzimanje. Svrha prologa je, kako studio navodi u najavi, da pripremi teren za nove avanture, i on će igračima pružiti dva nivoa kroz četiri etape, koje je moguće preći sa više karaktera, a omogućen je i nesmetani pristup svim multiplejer modovima.

Sa dolaskom prologa, izlazi i prva “prava” kampanja, nazvana Alien Myths, koja donosi dodatni sadržaj u vidu misija, karaktera, ali i priče uz koju će igrači otkriti više detalja o Slomljenoj Planeti. Ona će se naplaćivati po ceni od 10€.

Radnja ove pucačine, sa elementima borbe prsa-u-prsa, se odvija u dalekom svemiru, gde se dobro i zlo nadmeće kako bi stiglo do ultimativnog izvora moći. Karakteri su podeljeni u 4 klase, i svaka od njih ima veoma impresivnu priču nastanka, trenutno postoje detalji za samo tri karaktera, sa sve stripovima.

U trejleru, praćenom kantri vajbom, možete pogledati šta vas sve očekuje. A razvojni studio je najavio prisustvo Raiders of the Broken Planet na Gamescom sajmu, sa prikazom gejmpleja na Xbox One X konzoli.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top