PlayStation 4

Sony nudi 15 meseci PS Plus usluge po ceni godišnje pretplate

Sony ne odustaje od povećanja cene pretplata za pružanje Playstation Plus usluga, ali kao neku vrstu kompenzacije, korisnicima nudi akciju u kojoj po ceni godišnje pretplate dobijaju 15 meseci korišćenja.

Krajem jula meseca, kompanija je najavila povećanje cena koje na snagu stupa od 31. avgusta. To povećanje donosi dosta više cene nego što je to prethodno bio slučaj, godišnja pretplata će koštati 60€ što je za 10€ u odnosu na trenutnih 5o. Ni cene mesečnih i kvartalnih pretplata nisu više iste, mesečna pretplata košta 8€ umesto 7€, a kvartalna 25€ umesto 19€.

Playstation Plus pruža korisnicima ekskluzivni pristup demo i beta verzijama igara, 10 GB prostora za čuvanje fajlova, a svakoga meseca besplatno se dobijaju po dva PS4 naslova, i najbitnije od svega – bez pretplate na ovaj servis, onlajn multiplejer nije moguć, upravo zato je i odluka za uvećanje cena razbesnela mnoge korisnike.

Promotivna cena važi do 29. avgusta, i svako ko se odluči da kupi, pored tri besplatna meseca korišćenja dobija i ostalih 12 meseci po ceni pre povećanja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top