Nintendo Switch

Stardew Valley početkom 2018. dobija multiplejer

Predivni simulator farmerskog života, Stardew Valley, će početkom 2018. godine dobiti dugo očekivani multiplejer mod.

Multiplejer funkcioniše tako što ćete u ranoj fazi igre dobiti ponudu od Robin da izgradite tri dodatne kućice gde će biti smešteni vaši pomagači, koje mogu kontrolisati vaši prijatelji. Ti pomagači mogu obavljati skoro sve radnje kao i glavni igrač (pecanje, rudarenje, baviti se poljoprivredom) i poseduju svoj inventar stvari, oni nemaju izbor kada da idu na spavanje ili kada da započnu festivale.

Multiplejer će na Steamu funkcionisati po sistemu pozivnica, dok još uvek nije poznato koji će mehanizam koristiti verzije koje ne koriste ovu platformu. Ono što će razočarati mnoge jeste činjenica da lokalni i split-screen multipljer kao i PVP još uvek nisu u planu.

Developer je naveo da je naknadno dodavanje multiplejera u igru čiji je kod u potpunosti ispisan za samo jednog igrača neverovatno težak posao. “Skoro svaki izvorni fajl je promenjen, i 15,000 linija kod je prerađeno”, rekao je on.

Pored verzije za računare, i konzole će dobiti ovaj apdejt, a prvi na redu će biti Nintendo Switch.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top