PC

Stiže nam novi Black Mirror!

Kompanija THQ Nordic najavila je danas trejlerom igru Black Mirror, koja će predstavljati reboot ove franšize. Originalni naslov je izašao daleke 2003. godine, koji nam je doneo češki studio Future Games i koji se do današnjeg dana smatra za jednu od najboljih čeških video igara svih vremena.

Nakon prvog dela izašli su i Black Mirror II (2009) i Black Mirror III (2011), ali koji nažalost, iako sasvim korektne igre, nisu uspele da uhvate atmosferu prvog dela, što možda ima veze sa tim da na njima nisu radili pomenuti Česi, koji su u međuvremenu bankrotirali i ugasili studio.

The Black Mirrior je serijal point and click istaživačkih avantura sa snažnim horor elementima, pa verujemo da će takva biti i ova nova igra, za koju smo već dobili i datum izlaska – 28. novembar ove godine.

Priča igre prati Dejvida Gordona, koji se vratio u zamak svojih predaka nakon vesti da mu se otac ubio, pokušavajući da oktrije šta se to krije iza njegovog porodičnog imena i zašto čitavog života pati od teških košmara koji prete da i njega odvedu putem ludila i smrti, baš kao što su učinili i njegovom ocu. Priznaćemo, pomalo kliše priča, ali nadamo se da je bar dobro napisana.

Pogledaje promo trejler:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top