PC

Studio iza Warframe igre nam donosi novu hero pucačinu – The Amazing Eternals

Još maja meseca je studio koji nam je pružio Warframe, Digital Extreme, najavio timsku pucačinu sa herojima pod kodnim imenom Keystone. Sada je studio objavio puno ime ove igre, The Amazing Eternals, zajedno sa tačnim datumom početka beta testiranja, 29. avgust.

The Amazing Eternals će biti free-to-play pucačina u prvom licu, u kojem će pored prostog napucavanja, igrači sakupljati karte i od njih kreirati špilove, koji se mogu koristiti tokom borbe. Karte će postojati u vidu zamki, oružja, kupola i drugih dodataka, i od njih će u velikoj meri zavisiti stil igranja.

Dizajn heroja i mapa je izrađen u retro stilu, koji podseća na zlatnu eru stripova sa herojima. Radnja se odigrava u multiverzumu kreiranom po uzoru na stone igre. Igrači preuzimaju ulogu nekog od heroja, koji vode večnu bitku za ubiranje srži iz lebdećih stena.

Preko ovog sajta se možete prijaviti kako bi stekli šansu za učešće u beta testiranju, dok će kupci Founders edicija dobiti momentalan pristup kada beta počne 29. avgusta.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top