PC

Take-Two ceni važnost tržišta računara, ali ne obećava portovanje Red Dead Redemtion 2

Sa krajem prvog fiskalnog kvartala, kompanije polako javnosti pružaju izveštaj o zaradama i napretku u prvom kvartalu tekuće fiskalne godine, i izdavač Take-Two je jedna od njih, koja se pohvalila uspehom sa Grand Theft Auto Online i NBA 2K17. Ubrzo nakon izdavanja fiskalnog izvešaja, novinari sa sajta VG24/7 su obavili razgovor sa nekim od čelnika kompanije, u kome su glavna tema Red Dead Redemption 2 i tržište računara.

Presednik kompanije, Karl Slatof je rekao da je PC tržište veoma veliko i da je osnovno tržište za kompaniju u koje su potrošači veoma uključeni, ali da izdavanje naslova za PC zavisi od situacije do situacije, “Neki od naslova su veoma bitni za PC, poput Civilisation i XCOM igara“, naveo je. Kada su upitali direktora kompanije o šansama da Red Dead Redemption 2 dođe na računare, nije dao nikakve detalje: “bilo kakva novina o našim naslovima će doći direktno od nas”.

Резултат слика за grand theft auto online

Digitalna prodaja Take-Two  igara je porasla za neverovatnih 47%, na 281 milion dolara, u odnosu na 191 milion $ iz prošle godine. A najuspešniji naslovi GTA5 i NBA 2K17 čine veliki udeo prodaje, čak 94 procenata.

Podsećamo vas da drugi deo Red Redemptiona izlazi na proleće naredne godine, za Playstation 4 i Xbox One, i nadamo se da će Rockstar i Take-Two uraditi isto kao i sa GTA5 i da verziju igre za PC isporučiti nešto kasnije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top