PLAY! ; PLAY! Zine

Tekken stiže na Android i iOS uređaje

U najnovijem trejleru, koji se našao na jutjub kanalu Bandai Namco kompanije, najavljeno je da će popularni serijal fajterskih igara, Tekken, doći i na mobilne uređaje, odnosno Android i iOS platforme.

Tačan datum izlaska igre nije poznat, ali izgleda da nećemo dugo čekati, pošto je Tekken već dostupan za preuzimanje u Kanadi. Pre-registracija je otvorena i bilo bi poželjno da se prijavite, ukoliko ste naravno zainteresovani, kako bi dobili razne bonuse, poput novčića, gemova, bustera i još dosta toga.

Mobilna igra vam pruža mogućnost da sakupite preko sto unikatnih boraca, koje možete nadograđivati sa više od 20 specijalnih napada. Na raspolaganju će biti tri moda: Kampanja, Dojo izazovi i Live događaji. Kampanja prati legendarog borca Kazja Mišimu u borbi protiv žestokih protivnika, na različitim mapama. U Dojo izazovima se grade timovi napadača i branilaca u borbi protiv drugih igrača za što bolji plasman na tabeli. Live događaji predstavljaju dnevno rotiranje različitog sadržaja, tako da se uvek naiđe na nešto novo.

Igra će (logično) posedovati mikrotransakcije koje će služiti za kupovinu heroja i drugih dodataka, samo se nadamo da Bandai neće mnogo isforsirati ovaj model plaćanja.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!