PC

The Evil Within 2 će pružiti više psihološkog horora od prethodnika

Dok nam se polako bliži oktobar, dobijamo i nove detalje o nastavku horor igre Evil Within. U najnovijem videu je Džon Džohanas, developer studija Tango Gameworks, odgovarao na razna pitanja koja se tiču same igre.

The Evil Within 2 će imati mape otvorenijeg dizajna, i samim tim i više slobode za istraživanje, a pred igračem je i veći broj opcija koje će mu pomoći u preživljavanju, otvoreni sukob sa čudovištima, ili šunjanje i postavljanje zamki.

Na pitanje da li će igra pružiti nešto i za fanove akcjie Džon je odgovorio: “Fanovi akcije neće biti razočarani, ali će biti i sadržaja za obožavatelje sporijeg horora. Mislim da je sada aspekat psihološkog horora dosta prisutniji u odnosu na prvi deo, i stvarnost oko vas je više vezana za psihološki osećaj.”

Kastomizacija i poboljšanja glavnog karaktera su takođe bolja nego ranije, zeleni gel vam je sada potreban samo za nadogradnju Sebastijanovih veština, dok se delovi oružja koriste za oružja. Drvo veština ima 6 grana: Health – uz više zdravlja duže preživljavate, Stealth – brže kretanje i ubista “s leđa”, Combat – više štete pri borbi prsa u prsa, Recovery – brža nadoknada zdravlja, Athleticism – povećanje stamine i mogućnost izbegavanja određenih napada.

Na osnovu dosadašnjih detalja i videa, koji možete pogledati ispod, The Evil Within 2 dosta obećava, samo još čekamo 13. oktobar kada igra izađe za PC, Playstation 4 i Xbox One.

the_evil_within_stefanos_gallery_2

the_evil_within_stefanos_gallery_3

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top