PLAY! ; PLAY! Zine

The Witcher 3 – zavirite u Đavolju jamu

Da je moderska zajednica jaka i ne pokazuje znake slabljenja najbolje dokazuje mod korisnika SkacikPL koji u The Witcher 3 donosi sasvim novo područje za istraživanje, nove predmete i nove karaktere.

To područje predstavljaju velike pećine nazvane Devil’s Pit(Đavolja jama), koje do sada nisu bile dostupne igračima za bilo kakvo istraživanje ili interakciju. Ovde možete pronaći i nova oružja, kao što je mač koji ima sposobnost da neprijatelje pretvori u sluge vlasnika mača, noževi za bacanje, zamke, bombe i raznovrsni napici i ulja. Od kozmetike Geralt sada poseduje kapuljaču i alat za brijanje.

Tumaranjem kroz pećine možete naići na razne karaktere (NPC), kao što su Iorveth i Saskia, koji su se prvi put pojavili u drugom delu Witchera, Thaddeus alhemičar, i Viktoria, plaćenik koji se može unajmiti kao pratilac, i saborac sa kojim možete odigrati i koju partiju gwenta.

Devil’s Pit je potpuno besplatan za preuzimanje sa sajta nexus mods, a kako bi vam mod savršeno funkcionisao potrebo je da posedujete 1.31 verziju igre. SkacikPL stoji iza još jedne interesantne kreacije – moda za igranje u prvom licu, a ako želite da grafiku pogurate do maksimuma tu je i HD reworked mod.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!