PC

The Witcher 3 – zavirite u Đavolju jamu

Da je moderska zajednica jaka i ne pokazuje znake slabljenja najbolje dokazuje mod korisnika SkacikPL koji u The Witcher 3 donosi sasvim novo područje za istraživanje, nove predmete i nove karaktere.

To područje predstavljaju velike pećine nazvane Devil’s Pit(Đavolja jama), koje do sada nisu bile dostupne igračima za bilo kakvo istraživanje ili interakciju. Ovde možete pronaći i nova oružja, kao što je mač koji ima sposobnost da neprijatelje pretvori u sluge vlasnika mača, noževi za bacanje, zamke, bombe i raznovrsni napici i ulja. Od kozmetike Geralt sada poseduje kapuljaču i alat za brijanje.

Tumaranjem kroz pećine možete naići na razne karaktere (NPC), kao što su Iorveth i Saskia, koji su se prvi put pojavili u drugom delu Witchera, Thaddeus alhemičar, i Viktoria, plaćenik koji se može unajmiti kao pratilac, i saborac sa kojim možete odigrati i koju partiju gwenta.

Devil’s Pit je potpuno besplatan za preuzimanje sa sajta nexus mods, a kako bi vam mod savršeno funkcionisao potrebo je da posedujete 1.31 verziju igre. SkacikPL stoji iza još jedne interesantne kreacije – moda za igranje u prvom licu, a ako želite da grafiku pogurate do maksimuma tu je i HD reworked mod.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top