PC

THQ Nordic otkrio Biomutant, akcioni RPG sa kung-fu elemetima

Kao što je ranije najavljeno, izdavačka kuća THQ Nordic je tokom Gamescom sajma otkrila najnoviji naslov na kome radi u saradnji sa studiom Experiment 101. Reč je o igri Biomutant, open-world akcionom RPG-u, sa mutiranim životinjama i kung fu elementima.

Prema podacima sa sajta Amazon, igra će pružati visoki nivo kastomizacije karaktera uz mogućnost mutacija, koje fizički menjaju karaktera ali mu daruju i određene moći, a tu su i razne prostetičke naprave za bioničku nadogradnju. Pored raznih dodataka glavni protagonista će imati i saputnike u vidu malih robota, u vidu sitnih životinja ili letelica.

Igrači će uz pomoć vazdušnih balona, mašina, ili glisera imati prilike da istražuju sistematski generisane svetove i omanji solarni sistem, kao i jedan podzemni svet, ali nam nije poznato kakva nas priča očekuje.

U trejleru je prikazan sukob malenog mutanta, glavnog protagoniste čije ime nije poznato, i džinovskog stvorenja. Iako nema gejmpleja, možemo videti da se u borbama koristi hladno i vatreno oružje, u zavisnosti od situacije.

Biomutant možemo očekivati naredne godine za PC, Playstation 4 i Xbox One. Ispod vas očekuju trejler i galerija fotografija iz igre, uživajte.

 

This slideshow requires JavaScript.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top