Vesti

Total War: WARHAMMER 2 – stigli su pacovi!

Ono što nam je suptilno najavljeno kroz neke od prvih trejlera koje smo videli u ranijim najavama za Total War: Warhammer 2, sada konačno možemo videti i zvanično. Rasa humanoidnih pacova poznatih kao Skaveni dobila je sjajni trejler koji ih prikazuje u igri.

Skaveni predstavljaju jednu od nabrutalnijih “razumnih” rasa u Warhammer univerzumu, čijoj zlobi i želji da vladaju svetom ne može da parira niko, pa ni neustrašivi Norscani. Oni su okrutni, paksoni i ima ih bezbroj u njihovom carstvu poznatom kao Under-Empire. Njihovo poreklo je nepoznato, ali smatra se da su nastali kao “deca” mističnog zlog božanstva The Horned Rat.

Među Skavenima nećete naići na odlike kao što su milost, saosećanje i dobra volja, oni su vođeni samo sirovim, primordijalnim instiktom za preživljavanje. Njima vlada tiranski Council of Thirteen, ali je sve to veoma nestabilno i svaki Skaven ne preza od ubistva, izdaje i pobune kako bi on i njegova grupacija bili ti koji su na vlasti i u vrhu lanca preživljavanja.

Sve Skavene u zajedništvu drži samo želja da vladaju čitavim svetom i porobe sve ostale rase.

Pogledajte promo prejler Skavena.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top