PC

U septembru stiže Fallout 4 G.O.T.Y edicija i Pip-Boy edicija za kolekcionare

Bethesda se rešila da u prodaju pusti još par edicija za svoju igru, Fallout 4, i to su edicija za igru godine, odnosno G.O.T.Y, i kolekcionarsko Pip-Boy izdanje, koje će biti dostupne za kupovinu od 26. septembra.

Game of the Year edicija pored same igre, kupcima donosi i sav predhodno dodati sadržaj i apdejtove, grafičke ispravke, podršku za modove, survival mod, i 6 DLC-a: Far Harbor, Nuka-World, Automatron, i Vault-Tec, Contraptions i Wasteland radionice.

Ograničeno, kolekcionarsko izdanje Pip-Boy edicije, koje je nažalost dostupno samo u severnoj Americi, prodavaće se po ceni od 100$, i pored gore pomenute GOTY edicije donosi i praktično džepno uputstvo, poster sa perkovima, i Pip-Boy uređaj koji se može nositi na ruci.

GOTY edicija predstavlja dobru šansu za sve korisnike PC, Playstation 4 ili Xbox One platformi, koji do sada nisu odigrali Fallout 4, a želeli su.

Fallout GOTY PipBoy 730x565

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top