PC

UbiSoft časti besplatnim For Honor vikendom

Multiplejer brawler For Honor će biti potpuno besplatan za igranje tokom “produženog” vikenda – od 10. do 13./15. avgusta – na PC-u, Playstation 4 i Xbox One konzolama.

Igrači će tokom ovog perioda imati prilike da isprobaju sav sadržaj koji For Honor pruža, i ako se odluče da kupe igru, koja košta upola manje u tom periodu, sav napredak će se preneti.

Pošto fajlovi igre zauzimaju dosta prostora, Ubisoft je omogućio korisnicima Playstation 4 i PC-a da fajlove preuzmu dva dana pre početka akcije, od 8. do 10. avgusta, kako bi imali više vremena za igranje.

Tačno vreme početka i završetka:

  • PC – 10. avgust u 19 sati do 13. u 22h
  • Playstation 4 i Xbox One – 10. avgust u 9 ujutru do 15. avgusta u 2 časova izjutra

Igrači na konzolama moraju biti pretplatnici Xbox Live Gold ili PS Plus, kako bi učestvovali u multiplejeru.

Sa završetkom besplatnog vikenda For Honor će dobiti apdejt u vidu treće sezone, koja dovodi nove heroje, dve nove mape i rangirane duel turnire.

Jasno se može videti trud kompanije da privuče veći broj igrača, besplatnim akcijama za ostale igre koje imaju sličnih problema, a to je sve teže i teže zato što Vivendi, koji već ima određenog udela u poslovanje Ubisofta, preti da preuzme čitavu kompaniju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top