PLAY! ; PLAY! Zine

Uncharted: The Lost Legacy će doneti još besplatnog sadržaja za Uncharted 4

Pored potpuno novog poglavlja u Uncharted franšizi, studio Naughty Dog donosi i dobar broj novina za multiplejer mod u prošlogodišnjem Uncharted 4.

Sa ovim velikim apdejtom igrači mogu preuzeti ulogu Asava, antagoniste iz Lost Legacy, nove skinove za Kloi i Nadin i novi kooperativni mod – Survival Arena.

Survival Arena donosi preko sto novih talasa, sa preko hiljadu različitih susreta gde vas napadaju novi tipovi neprijatelja, talasi imaju nove modifikatore, i nove siege zone. U ovom modu se mogu zaraditi i novi, ekskluzivni savage starlight skeleton skinovi.

Multiplejer za Uncharted: The Lost Legacy nije ispisan novim kodom, već je jednostavno prenet iz četvorke, tako da gore navedene novine važe za obe igre, i isto tako baza igrača nije podeljena već je jedinstvena, što znači da možete igrati sa prijateljem iako je on “upalio” drugo igru.

Lost Legacy na police dolazi 23. avgusta u Evropi, dok će apdejt biti dostupan dan ranije, a klikom ovde možete pogledati kako izgleda gejmplej, i kakve avanture očekuju Kloi i Nadin.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!