PC

Upoznajte Stefana Valentinija – ludog fotografa iz The Evil Within 2

Od kad je The Evil Within 2 najavljen na E3 sajmu, dodatne informacije smo dobijali detalj po detalj i konačno smo dobili trejler koji nas upoznaje sa jednim likom sa veoma uvrnutom strašću.

U pitanju je Stefano Valentini, bivši ratni fotograf koji je ostao bez oka u eksploziji, koja mu je podarila opsesiju za fotografisanjem trenutaka punih destrukcije i smrti, gde se, kako on to kaže, “život završava, i cvet mesa i kostiju rađa”.

Za ovog serijskog ubicu se novi STEM svet pokazao veoma dobrodošlim, zato što ne mora da čeka da se za njega veličanstveni trenuci dogode sami od sebe, već ih on sam kreira, a ograničava ga samo sopstvena mašta.

Jedno od remek dela ovog antagoniste, prema Bethesdi, je Obscura, monstruozno stvorenje sačinjeno od starinskog blica i kamere sa slobodnom voljom za izradu dela koje će Stefano obožavati.

TEW2 13Things Obscura 730x411

Za svoju novu kreaciju Stefano je izabrao Sebastijanovu ćerku, Lili, i za nju smatra da je ključ ka neograničenoj moći za orkestraciju najgnusnijih, pardon najlepših ikada stvorenih dela.

The Evil Within 2 izlazi za PC, Playstation 4 i Xbox One na petak 13. u oktobru, taman da se dan provede u duhu praznika.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top