PLAY! ; PLAY! Zine

We Happy Few dobija povećanje cene pred zvanični izlazak

Distopijska avantura, We Happy Few, će postati deo novog, ali po potrošače negativnog trenda, zato što se razvojni studio odlučio da cenu igre poveća, i to pred izlazak iz Early Access faze.

Compulsion Games studio je u nedeljnom žurnalu najavio povećanje cene sa trenutnih 30 dolara na 51 dolar, a takođe su se osvrnuli i na činjenicu da igra tokom dve godine nije uopšte bila na sniženju, što je verovatno i razlog uvećana cene zato što: “nije fer prema korisnicima koji su We Happy Few podržali preko kickstartera ili preko Steama“, odnosno onaj ko se odluči da plati igru po novom, daje više novca samo zato što (možda) neće imati problema sa bagovima u finalnoj verziji.

Life in Tehnicolours apdejt sa spornim povećanjem će izaći 16. avgusta i biće ujedno poslednji u nizu pred zvanični izlazak. On donosi nove Joy efekte zajedno sa novim korisničkim interfejsom, prerađenu veštačku inteligenciju i razne estetske dodatke.

Nedavno je povećanje cene dobio ARK: Survival Evolved, što je naravno razjarilo  gejming zajednicu. Jedina stvar koja preostaje onima koji žele da kupe We Happy Few, jeste da požure i kupe igru po nižoj ceni pre 16. avgusta.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!