PLAY! ; PLAY! Zine

Yakuza 6: The Song of Life izlazi u martu sledeće godine, otkrivene standardna i premijum edicija

Yakuza 6: The Song of Life se još prošle godine u Japanu pojavio kao Playstation 4 ekskluziva. Sada je SEGA, vlasnik franšize, najavila izlazak igre za tržište Evrope i Severne Amerike.

Sedmi deo u serijalu o jakuzama će se na policama gore navedenih regija naći 20. marta 2018. godine, i prodavaće se kao standardna i premijum edicija, nazvana After Hours.

Standardno izdanje će biti dostupno za kupovinu digitalno ili u “čvrstom” formatu, sa bonus knjigom, koja služi kao dodatni omotač diska.

Premijum edicija pored same igre donosi i predmete koji su savšeni za kolekcionare: knjigu sa tvrdim povezom u kojoj se nalaze razni crteži i ilustracije, ali SEGA nije otkrila precizne detalje; 2 čaše sa izrezanom tetovažom glavnog protagoniste; 2 kockice koje služe za hlađenje pića, sa urezanim plamenom i “kiwami” ikonicom; dva podmetača sa oznakom Tojo klana; i prelepo dizajnirana crna kutija u kojoj dolaze sve stvarčice.

Yakuza 6: The Song of Life

Standarnda edicija košta očekivanih 60€, dok će Aftet Hours koštati 90€

Najnoviji nastavak Yakuza je prvi next-gen naslov u serijalu, izrađen isključivo za PS4, tako da pruža bolje animacije sa više detalja i unapređenu fiziku. Igrači će pored tabanja po ulicama Japana moći da uživaju u mini igrama, poput, karaoki, strelica, i drugih, to sve sa dijalogom u celosti na japanskom jeziku.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!