PlayStation 4

Yakuza 6: The Song of Life izlazi u martu sledeće godine, otkrivene standardna i premijum edicija

Yakuza 6: The Song of Life se još prošle godine u Japanu pojavio kao Playstation 4 ekskluziva. Sada je SEGA, vlasnik franšize, najavila izlazak igre za tržište Evrope i Severne Amerike.

Sedmi deo u serijalu o jakuzama će se na policama gore navedenih regija naći 20. marta 2018. godine, i prodavaće se kao standardna i premijum edicija, nazvana After Hours.

Standardno izdanje će biti dostupno za kupovinu digitalno ili u “čvrstom” formatu, sa bonus knjigom, koja služi kao dodatni omotač diska.

Premijum edicija pored same igre donosi i predmete koji su savšeni za kolekcionare: knjigu sa tvrdim povezom u kojoj se nalaze razni crteži i ilustracije, ali SEGA nije otkrila precizne detalje; 2 čaše sa izrezanom tetovažom glavnog protagoniste; 2 kockice koje služe za hlađenje pića, sa urezanim plamenom i “kiwami” ikonicom; dva podmetača sa oznakom Tojo klana; i prelepo dizajnirana crna kutija u kojoj dolaze sve stvarčice.

Yakuza 6: The Song of Life

Standarnda edicija košta očekivanih 60€, dok će Aftet Hours koštati 90€

Najnoviji nastavak Yakuza je prvi next-gen naslov u serijalu, izrađen isključivo za PS4, tako da pruža bolje animacije sa više detalja i unapređenu fiziku. Igrači će pored tabanja po ulicama Japana moći da uživaju u mini igrama, poput, karaoki, strelica, i drugih, to sve sa dijalogom u celosti na japanskom jeziku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top