PC

Assassin’s Creed: Origins iduće godine dobija Discovery mod, vodič kroz istoriju

Iako je ostalo još mesec dana do izlaska Assassin’s Creed: Origins, kompanija nam već govori o planovima za budućnost. Za početak 2018. godine planiran je apdejt koji bi svim vlasnicima igre doneo Discovery mod, koji pruža šansu za istraživanje drevnog Egipta bez trunke nasilja.

Glavni cilj moda je da čak i onima bez želje za borbom i rešavanjem misija pruži šansu da svi vide Sfingu, piramide u Gizi, i drevne rituale kroz oči Bayeka u turama u trajanju od 20 minuta, praćene naracijom.

Povod za kreiranje ovog iznenađujućeg moda je to što mnogi predavači i nastavnici koriste igre Assassin’s Creed serijala kako bi podstakli učenike da nauče nešto više o istoriji. Takođe, Ubisoft je za rekreiranje drevnih rituala konsultovao brojne svetski priznate stručnjake, kako bi sve bilo što tačnije i realističnije.

Najveću primenu bi Discovery doživeo u učionicama, ali se pitamo da li škole poseduju računar koji će moći da “pogura” ovako zahtevnu igru.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top