PLAY! ; PLAY! Zine

Assassins Creed: Origins inspirisane i pozlaćene slušalice koštaju “samo” 50,000€

Izrada širokog spektra uređaja po uzoru na popularne video igre je već ustaljena stvar, ali kreiranje luksuznih periferija je novi i sve učestaliji trend. Upravo se tu nalazi kompanija Ubisoft, koja je u saradnji sa audio kompanijom Focal za najveće(ali baš najveće) fanove Assassin’s Creed serijala pripremila slušalice koje koštaju neverovatnih 50,000€.

U pitanju su Assassin’s Creed Origins Listen Wireless slušalice ukrašene motivima drevnog Egipta sa sve 18-karatnim zlatom. One su takođe veoma retke, zato što je zlatara koja ih pravi, Tournaire iz Pariza, izradila samo 10 komada.

A ako vam smeta zlato na ušima, postoji i znatno prostija, i jeftinija, verzija ovih slušalica koja na Ubi prodavnici košta 200 funti i poseduje iste tehničke specifikacije kao i pozlaćeni model – 15 metara dometa i baterija sa autonomijom do 20 sati.

Lista stvari koje možete uzeti za 50,000 evra je stvarno ogromna, a na njoj se može naći i Assassin’s Creed: Origins kada izađe 27. oktobra za PC, Playstation 4 i Xbox One.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!