Gadgets

Assassins Creed: Origins inspirisane i pozlaćene slušalice koštaju “samo” 50,000€

Izrada širokog spektra uređaja po uzoru na popularne video igre je već ustaljena stvar, ali kreiranje luksuznih periferija je novi i sve učestaliji trend. Upravo se tu nalazi kompanija Ubisoft, koja je u saradnji sa audio kompanijom Focal za najveće(ali baš najveće) fanove Assassin’s Creed serijala pripremila slušalice koje koštaju neverovatnih 50,000€.

U pitanju su Assassin’s Creed Origins Listen Wireless slušalice ukrašene motivima drevnog Egipta sa sve 18-karatnim zlatom. One su takođe veoma retke, zato što je zlatara koja ih pravi, Tournaire iz Pariza, izradila samo 10 komada.

A ako vam smeta zlato na ušima, postoji i znatno prostija, i jeftinija, verzija ovih slušalica koja na Ubi prodavnici košta 200 funti i poseduje iste tehničke specifikacije kao i pozlaćeni model – 15 metara dometa i baterija sa autonomijom do 20 sati.

Lista stvari koje možete uzeti za 50,000 evra je stvarno ogromna, a na njoj se može naći i Assassin’s Creed: Origins kada izađe 27. oktobra za PC, Playstation 4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top