PLAY! ; PLAY! Zine

Battle Royale mod za Fortnite je sada dostupan za preuzimanje, čak i za one koji nemaju igru

Nedavno najavljeni Battle Royale mod za Fortnite je već od juče postao dostupan za preuzimanje u vidu potpuno besplatnog apdejta, čak i za one koji ne poseduju kopiju igre(!), uprkos negodovanju developera iza PUBG igre, koja je upravo zahvaljujući istom žanru postala veoma popularna.

Developeri iz Bluehole studija su pre svega nezadovoljni odlukom da suparnički studio u svoju igru, Fortnite, uključi Battle Royale mod, zato što obe igre poseduju endžin za koji je zaslužan Epic Games, što bi oni mogli iskoristiti za dobijanje prednosti i kreiranje boljeg sadržaja.

Nažalost nemamo informaciju za koliko je broj igrača u igri Fortnite skočio, ali da je ova igra dobila na popularnosti najbolje govori striming servis Twitch, gde je u jednom trenutku ovu igru gledalo preko 70,000 ljudi, dok je PUBG pratilo oko 67,000.

Čekamo reakciju Bluehole studija, i smatramo da se prava pretnja krije u tome što je mod(opet ponavljamo) besplatan za igranje, iako se igra i dalje naplaćuje. Ako ste zainteresovani, Battle Royale mod možete preuzeti prateći ovaj link.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!