PLAY! ; PLAY! Zine

Battlerite prelazi na free2play model zajedno sa mnoštvom novina

Stunlock studio, koji nam je prethodno doneo Bloodline Champions, je za Battlerite najavio mapu sa svim novinama koje dolaze u narednim mesecima. Time je objavljena i prekretnica u razvoju igre, zato što Battlerite, nakon nešto više od godinu dana u early access, u potpunosti postaje besplatan za igranje na Steamu od 8. novembra.

Pre nego što Battlerite postane f2p, svi će imati prilike da uživaju u besplatnoj nedelji, koja počine 25. septembra i trajaće sve do 1. oktobra. Za oktobar su najavljene promene u dizajnu igre, uvođenje novog sistema i potpuno novi mod igranja, koji će naknadno biti objavljen.

U novembru developeri će dodati 200 novih predmeta, novog heroja, novu muziku, i sasvim novi AFK sistem sa automatskom detekcijom i kažnjavanjem igrača koji ne učestvuju u mečevima, dok će saborci biti neoštećeni.

Razvojni tim ima veoma jasne ciljeve pred sobom tako da je pružio informacije o tome šta nas očekuje u narednoj godini, sve to, kao i gore pomenute novine možete detaljnije pročitati na zvaničnoj stranici igre.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!