PC

Call of Duty: WWII trejler prikazuje priču koja nas očekuje uz puno drame i eksplozije

Nije ostalo još puno vremena kada će izaći najnovija igra u Call of Duty serijalu, koja se vraća tematici Drugog svetskog rata, umesto dosadašnjih futurističkih igara. Sada je pred nama trejler sa prvim pogledom na zvaničnu priču, koji u najgorem svetlu prikazuje strahote rata.

U trejleru je mahom prikazna snežni krajolik, uz čiju pomoć su najbolje prikazani teški uslovi ovog krvavog rata. Prema opisu videa: “Priča prati redova Donalda “Reda” Denijels, mladog regruta u prvoj pešadijskoj diviziji Američke vojske, koji se po prvi put bori na Dan D, u najvećoj bici u istoriji.” A nakon Normandije, Red i njegov tim će voditi bitke na značajnim lokacijama u Evropi, na putu do nacističke Nemačke.

Call of Duty: WWII izlazi 3. novembra, a Sledgehammer Games je nedavno najavio besplatno beta testiranje koje počinje 29. septembra.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top