PLAY! ; PLAY! Zine

Destiny 2 već dostigao cifru od 1.2 miliona aktivnih igrača u jednom trenutku

Iako je od zvaničnog izlaska drugog dela “Sudbine” prošlo samo 4 dana, razvojni studio, Bungie, se na Twitteru pohvalio zavidnom cifrom od 1.2 miliona igrača, koji su u jednom trenutku igrali ovu igru. Ono što ovaj podatak čini još zanimljivijim jeste to da se Destiny 2 trenutno prodaje samo za Playstation 4 i Xbox One konzole, dok će verzija za računare doći za nešto više od mesec dana.

Kada smo već kod rekorda vezanih broj igrača u jednom trenutku, pored ovog, nedavno je i planetarni fenomen poznat kao PlayerUnknown’s Battlegrounds, u jednom trenutku dostigao preko milion aktivnih igrača na Steamu. Tako se ova pucačina, koja se još uvek nalazi u early access fazi, opasno približila tronu Dote 2, na kome ona stoji sa 1.3 miliona igrača na istoj platformi.

Destiny 2 za PC izlazi 24. oktobra i biće to prva igra u serijalu koja će izaći za tržište računara, i donosi punu 4K podršku i preko 60 fps-a. Isto tako, ova igra je prva u istoriji koja će se naći na Battle.net platformi a da nije napravljena od strane kompanije Blizzard. Iako je kraj oktobra još uvek daleko, i verovatno će broj igrača opasti, postoje velike šanse da nam se Bandži novim rekordom pohvali na društvenim mrežama.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!