PC

Forza Motorsport 7 demo dostupan za preuzimanje

Kao što nam je nedavno najavljeno, od danas je za Xbox One i PC dostupan besplatni demo za Forza Motorsport 7, a razvojni studio, Turn 10, nam je pripremio i novi trejler.

Demo je “težak” oko 22GB, što jeste mnogo, ali podsećamo vas da će finalna verzija nove Forze zauzimati skoro 100GB prostora na disku. Igrači će kroz demo verziju imati prilike da isprobaju Porše 911 GT2, Mercedes-Benz Tankpool i Nissan NISMO GT-R LM, i oni su samo delić kolekcije od preko 700 vozila(koliko se nalazi u ovoj igri), i to kroz tri različite staze sa veoma dinamičnim vremenskim uslovima.

Ako niste sigurni da li će vaša mašina moći da pokrene Motorsport 7 pogledajte listu sistemskih zahteva, koji zapravo i nisu toliko strašni.

Najnoviji trejler prikazuje igru u predivnoj 4K rezoluciji sa širokim spektrom detalja, brojnim vozilima, raznim varijacijama vremena, i svega ostalog raduje svakog fana Forze ili trkačkih igara uopšte.

Forza Motorsport 7 zvanično izlazi 3. oktobra za Xbox One i PC, i biće dostupna kao Play Anywhere naslov, što znači da ako igru kupite za Xbox konzolu, možete je igrati i na računaru bez ponovne kupovine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top