PC

Grand Theft Space mod postao dostupan za preuzimanje uz impresivni sinematik

U julu smo pisali o veoma impresivnom projektu grupe modera, koja lokacije za posećivanje u GTA 5 proširuje na svemir, ali tada datum izlaska nije bio poznat. Baš zato je iznenađujuće što je ovaj mod objavljen sasvim neočekivano.

Grand Theft Space je trenutno u 1.0 verziji i pred igračima su 3 meseca, 11 planeta, gde se možete susresti sa neprijateljski nastrojenim vanzemaljcima, stoga na put krenite naoružani.

Tim modera objašnjava da Grand Theft Space nije namenjen za obavljanje misija: “Ovaj mod nije kreiran kako bi bio baziran na misijama, već je više platforma za iskusne developere, kako bi integrisali skripte/mape i druge dodatke, sa ciljem da kreiraju sadržaj i prošire iskustvo zajednice”.

Jedina mana je što ova verzija moda ne podržava VisualV, Natural Vision i Natural Vision Remastered modifikacije za estetsko ulepšavanje igre, ali moderi najavljuju da će ispraviti taj nedostatak.

Uputstvo za instalaciju i link za preuzimanje vas očekuju na sajtu gta5-mods.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top