PLAY! ; PLAY! Zine

Hearthstone odbacuje synergy picks sistem

Nakon negativne reakcije fanova na pojedine izmene koje je donela Knights of the Frozen Throne ekspanzija za Hearthstone, Blizzard je ipak odlučio da stvari vrati na staro.

Naime, u Arena modu Hearthstonea, svaki igrač bira po jednu karticu od tri ponuđene sve dok ne popuni špil od ukupno trideset karata. Knights of the Frozen Throne je uveo promenu u izboru prvih par kartica, ograničavajući ih na manji broj synergy kartica koje, kako im ime kaže, imaju bolji učinak u kombinaciji sa drugim karticama istog tipa. Osnovna ideja bila je lakša specijalizacija špilova jer je igrač na osnovu synergy kartica već u ranoj fazi mogao da stekne sliku o tome kakav špil želi da izgradi, ali se u praksi sve izjalovilo i ispostavilo da je količina različitih kartica novog tipa prosto nedovoljna, pa su igrači bili primorani da formiraju manje efikasne špilove.

Lepo je videti da postoje timovi koji imaju sluha za primedbe publike, a synergy picks sistem biće u potpunosti uklonjen u jednom od narednih patcheva za Hearthstone.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!