Vesti

Humble prodavnica prikupila preko 100 miliona dolara u dobrotvorne svrhe

Humble prodavnica je još 2010. godine pokrenuo veoma interesantnu akciju, nazvanu Humble Bundle, koja je kupcima pružala da dođu do velikog broja igara po ceni diktiranoj od strane samih kupaca, što se svima svidelo. Ali to nije bilo sve, zato što je velikodušna kompanija od svake napravljene prodaje izdvajala deo novca za humanitarne svrhe i pomoć ljudima širom sveta.

Sedam godina kasnije, ova prodavnica nas obaveštava da je do sada prikupljeno preko 100 miliona dolara za organizacije poput Crvenog krsta, Lekara bez granica, Child’s Play i za još hiljade drugih.

U videu se suosnivač Humblea , Džon Graham, zahvaljuje svima na ostvarenom, zato što bez kupaca ovo ne bi bilo moguće. Potom su prikazane i ogranizacije koje se takođe zahvaljuju na neverovatnoj podršci.

Takođe, i sama Humble prodavnica i servis za mesečnu pretplatu su sa prikupljenih 9.3 miliona dolara u humanitarne svrhe pokazali ogroman uspeh.

Podsećamo vas da je u toku akcija, u kojoj možete besplatno preuzeti igru Psychonauts.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top