Filmovi-Serije

Izašao prvi trejler za Tomb Raider film

Warner Bros je nakon dugo vremena objavio i prvi trejler za nadolazeći Tomb Raider film, koji ujedno predstavlja i reboot filmske franšize u kojoj je glumila Anđelina Džoli.

Trejler pruža dosta napete akcije i poseduje pregršte elemenata po kojima je serijal igara postao poznat

Sada ulogu Lare preuzima Alisija Vikander(poznata po filmu Ex Machina), koja izgleda kao rođena za ovu ulogu. Glavna inspiracija za kreiranje novog Pljačkaša Grobova jesu igre iz 2013. i 2015. godine, koje nam je donela kompanija Square Enix, što možete i sami videti na osnovu trejlera.

Film će se takođe fokusirati i na mlađu verziju heroine, koja želi da napusti gradski život i da započne krene u avanturu, gde će istraživati misterioznu grobnicu u Japanu.

Pored Alisije, u filmu glume i Valton Gogins, poznat po filmovima Django Unchained i Hateful Eight, Dominik Vest, iz serije The Wire.

Nadamo se da će novi Tomb Raider konačno ispuniti očekivanja kada dođe u bioskope 16. marta naredne godine, i da ćemo konačno dobiti odličan film rađen po uzoru na video igre, a zašto još uvek ne postoji dobar film po video igri pročitajte ovde.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top