PC

Lawbreakers skoro pa da nema aktivnih igrača

Multiplejer pucačina Lawbreakers se pojavila ovog leta i mnogi su od nje imali velika očekivanja. Izašla iz uma Klifa Blešinskog, čoveka koji nam je doneo Unreal i Gears of War serijale, mnogi su mislili da ćemo dobiti prvog pravog takmaca Overwatchu, koji trenutno neprikosnoveno vlada na ovom polju.

Ipak, nakon početnog hajpa i zainteresovanosti mnogih da probaju i vide koja je to igra koja će uzdrmati Overwatch, sada se čini da se već posle mesec dana crno piše za kršitelje zakona. Naime, igra je dostigla najnižu tačku ikada pre par dana, kada je broj aktivnih igrača iznosio svega 48 u jednom trenutku, a dnevno trenutno nikada ne igra više od oko ~260 ljudi.

Zbog toga što ga ovo pogađa i što je očekivao uspeh igre, Klif Blešinski često ima provokativne i pomalo uvredljive izjave na Tviteru, i pogotovo se često osvrće na ljude koji igraju Overwatch, smatrajući ih inferiornim igračima.

Ipak, pravi krivac za ovako loš rezultat je svakako to što igra jednostavno nije uspela da privuče i zadrži kritičnu masu igrača, jer prosto nije imala dovoljno sadržaja i mnoge igrače je brzo zamarala svojim gejmplejom.

Iako iz studija uveravaju da ubrzano rade na ovom sadržaju koji stiže za igru, postavlja se dobro pitanje – da li će neko ostati i da igra taj novi sadržaj? Broj aktivnih igrača igre možete uživo pratiti na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top